top of page
SVP-4038.jpg

KAKUT JUHLAAN KUIN JUHLAAN!​

Näyttävät kakut, ihanat leivonnaiset sekä maistuvat voileipäkakut ja muut suolaiset ovat tärkeä osa juhlaa kuin juhlaa. Oikeanlainen tarjoilu tukee juhliesi teemaa ja tunnelmaa. Me haluamme olla apunasi luomassa
juuri teille sopivat tarjoilut ja
 siksi olemmekin koonneet valmiit ehdotelmat eri juhliin.

Valmistamme kakut Turussa, käsityönä tilauksesta. 

Häät

Häät ovat yksi sinun ja kumppanisi tärkeimmistä juhlista. Upea hääkakku kruunaa juhlanne ja hääkakun leikkaaminen on monelle tärkeä perinne. Tarjoilujen suunnittelu onkin osa häiden valmistelua ja mielestämme se onkin paras osa! Haluamme tehdä häiden suunnittelusta mahdollisimman mutkatonta ja hauskaa.

Hääkakku lehtikullalla.jpg
oh baby.jpg

Baby shower

Baby shower -juhlat on ihana tapa ilahduttaa odottavaa äitiä, tavata läheisiä ja toivottaa tuleva vauva tervetulleeksi maailmaan. Näyttävä Baby shower -kakku ja pienet leivokset luovat juhlakattauksen.

Ristiäiset / nimiäiset

Uuden perheenjäsenen ensimmäinen juhla on tärkeä hetki ja mikä sen ihanampaa kuin keskittyä vain uuteen tulokkaaseen. Haluamme helpottaa juhliesi järjestelyä ja voit unohtaa juhlastressin tilaamalla ristiäiskakku ja muut tarjoilut meiltä.

kerroskakku nimellä.jpg
octonautti.jpg

Syntymäpäivät

Syntymäpäiväkakkuna perinteinen kermakakku, kreemikakku tai fantasiakakku? Syntymäpäiväjuhlissa voi leikitellä syntymäpäiväkakun ja muiden tarjoilujen kanssa. Syntymäpäiväkakku on mahdollista kustomoida toiveidesi ja haluamasi teeman mukaan – vain mielikuvitus on rajana! Me toteutamme tarjoilut pieniin ja isompiin juhliin.

Rippijuhlat & prometheus-juhlat

Rippi- tai prometheus-juhlat ovat nuoren ensimmäinen iso juhla. Haluamme ottaa huomioon nuoren omat toiveet tarjoilujen suunnittelussa. Rippikakku voi olla hillityn tyylikäs tai värikäs ja näyttävä. Makean kakun kaveriksi sopii hyvin voileipäkakku tai suolaiset piirakat.

rippikakku.jpg
Kakku_kakkukyltillä_ja_aidoilla_kukilla.jpg

Valmistujaiset

Valmistujaiset päättävät vuosien opiskelun ja katse kääntyy tulevaan. Isot juhlat vaativat arvoisensa valmistujaiskakun ja näyttävät tarjoilut. Alkukesän juhliin sopivat usein raikkaat maut ja hentoiset koristelut.

bottom of page