top of page

YHTEYSTIEDOT JA TILAAMINEN

Pyydä tarjous, tee tilaus tai laita muuten vain viestiä meille. Kuulemme mielellämme sinusta!


Kerro meille toiveistasi ja juhliesi teemasta, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat tarjoilut. Mainitse myös ajankohta ja henkilömäärä. Suosittelemme tekemään tilauskyselyn siinä vaiheessa, kun juhlapäiväsi on tiedossa, jotta varmistat saatavuuden haluamallesi ajankohdalle.

 

Tilaus olisi hyvä tehdä viimeistään viikkoa ennen juhlapäivää. Otamme ensisijaisesti vastaan tilauskyselyt yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta. Voit myös halutessasi soittaa meille tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Tilausten nouto tapahtuu sovittuna ajankohtana osoitteesta Satakunnantie 102, 20320 Turku.

 

Maksu suoritetaan noudon yhteydessä, meillä käy kortti ja käteinen. Tuote tulee tarkistaa ja hyväksyä noudon yhteydessä. Huomioithan tämän myös, mikäli kolmas osapuoli noutaa tilauksen. Jos tuote ei ole toivotunlainen, teemme mahdolliset muutokset ja hyvitykset noutovaiheessa. Tämän jälkeen emme enää tee hyvityksiä tai korjauksia tilaukseen. Peruutusehdot: Tilaus tulee perua viimeistään kolme (3) päivää ennen noutoa. Peruuttamattomista ja
noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme täyden hinnan.

Tilaa tai pyydä tarjous

Peruutusehdot: tilaus tulee perua viimeistään kolme (3) päivää ennen noutoa. Peruuttamattomista ja noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme täyden hinnan.

Meistä

Me kolme nuorta yrittäjää, Maria, Vilma ja Miida, työskentelemme tilausleipomo Bake 'n Cakessa. Tavoitat meidät parhaiten yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittoaikoina puhelimitse.

 

Tilausleipomo sijaitsee Turun Paalupaikalla osoitteessa: Satakunnantie 102, Turku.​ 

Avoinna:

Ma        Suljettu

Ti-pe    Sopimuksen mukaan, yhteydenotot 9-17

La         Sopimuksen mukaan, yhteydenotot 10-14

Su         Suljettu

Poikkeusaukioloajat
Anchor 1

Seuraatko meitä jo Facebookissa?

Facebookkiin julkaisemme vastustamattomien kakkukuvien lisäksi tuoteuutuuksia ja kuulumisia. Lisäksi haluamme kuulla mielipiteesi ja toiveesi. 

 

Nähdään siellä!

bottom of page