Leipomo-konditoria Bake 'n Cake Oy tietosuojaseloste

 

Laatimispäivämäärä:

20.5.2018

 

Rekisterin ylläpitäjä:

Leipomo-konditoria Bake 'n Cake Oy

 

Vastaava henkilö:

Miida Varjonen

leipomo@bakencake.fi

p. 0449805197

Kustavintie 4 20320 Turku

 

Rekisterin nimi:

Leipomo-konditoria Bake 'n Caken asiakas- ja sähköpostirekisteri.

 

Rekisterin käyttötarkoitus:

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

 

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan nimi

  • puhelinnumero

  • laskutukseen vaadittavat osoitetiedot

  • tilatun tuotteen noutoajan

  • muut henkilön itseantamat tiedot

 

Säilytämme tilaustietoja kirjanpitolain mukaan.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja asianmukaisesti suojattuna. Tietoverkko, jota käytämme laskuttamiseen on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Henkilötietoja sisältävää palautetta lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn sähköpostiviestin, facebook- tai instagramviestin tietoturva on heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluonteisten tietojen osalta.

 

Tietolähteet:

Asiakas antaa tiedot suoraan toimijalle Leipomo-konditoria Bake 'n Cake, tilatessaan tuotteen. Käytämme nettisivujen kävijätilastointiin kolmannen osapuolen seurantakoodeja: Google Analytics ja Wix.com. Käytämme evästeitä kävijätietojen tilastointiin ja markkinointiin. Tietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa. 

 

Lisätietoja:

Google Analytics: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Wix.com: https://www.wix.com/about/privacy

 

Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Rekisteröity voi esittää tarkastusoikeutta koskevan pyynnön kirjallisesti tai henkilökohtaisesti aiemmin mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.